Тағамдық биотехнология

біліктілігі мен академиялық дәрежесі:

Ғылыми-зерттеу институттары мен тамақ өндірісі үшін мамандарды сапалы даярлау. Білім беру бағдарламасын іске асыру келесі қабілетті маманның жеке тұлғасын қалыптастыруға бағытталған:
• заманауи әдістер мен технологияларды қолдана отырып тағамдық биотехнология саласындағы кәсіби мәселелерді, өндірістік міндеттерді шешу;
• ферментативті және микробиологиялық процестерді, гендік инженерия әдістерін тамақ өнімдерінің технологиясында қолдану;
• тағамдық комбинаториканың жаңа зерттеу әдістерін қолдана отырып өндірісті бақылау;
• тамақ қауіпсіздігінің қазіргі жағдайын бағалау; шикізат пен дайын тамақ өнімдерінің сапасына бақылау жүргізу;

Тағамдық биотехнология

7M05110

Биология және биотехнология